Skip to main content

Dit doen we.

Uitlegvideo

Onze specialiteit. Iets ingewikkelds eenvoudig maken, zodat ook de buurvrouw van 80 het begrijpt. Een goede uitlegvideo is een ongelofelijk krachtig middel wat jou tijd én geld bespaart.

Bedrijfsfilm

Een film over de kern van jouw bedrijf. Welke visie volg je, waar sta je voor en hoe wordt jouw klant elke dag beter van jouw product of dienst. Leg het vast en spread the word!

Testimonials

Goede mond-tot-mond reclame werkt nog altijd het beste. Ook online. Zet een enthousiaste klant voor de camera en laat hem vertellen waarom jij zo’n tof bedrijf hebt. Beter dan een ‘vijf sterren’ stukje op de website, toch?

Animatie

Hier hebben we stiekem een zwak voor. Animatie is iets creëren uit niets. Wanneer we het met normaal beeld niet redden of het onderwerp zich er beter voor leent, gaat onze animator aan het werk!

Aftermovie

Heb je een tof evenement georganiseerd met superveel aanwezigen, kun je het niet terug zien om na te genieten. Jammer. Een aftermovie zorgt voor dit ene moment achteraf. Maar kan ook gebruikt worden om nieuwe informatie naar buiten te brengen.

Livestream

Wil je op ongelofelijk eenvoudige wijze een groot publiek bereiken? Dan heb je aan één livestream genoeg. We werken via Teams, Zoom, Webinargeek of jouw eigen platform. Gewoon, in onze studio.

Interview

Heb je altijd al dat ene verhaal willen vertellen of heb je iemand die dit voor jou moet doen? Dat kan in een interview. Een diepgaand gesprek, een positieve ervaring delen maar ook feedback geven op een cocreatie proces: als er maar gepraat wordt.

Vacatures

Dit werkt echt. Iemand die even het werk uitlegt. Wat zoek je als bedrijf, wat wordt de werkplek, wie worden de collega’s. In plaats van een stukje tekst kun je het ook gewoon laten zien. Met een veel groter effect!

Promotie en advertenties

Wil je opvallen met jouw bedrijf of merk? Dan kies je voor video. Dat vindt Google leuk. En alle andere sociale kanalen. Laat in een korte advertentie zien wat je te bieden hebt en er melden zich gegarandeerd nieuwe klanten.

Social Media Content

We vervloeken het en we houden ervan. Social Media. Een gratis platform om als bedrijf zichtbaar te zijn. Dat wil je wel goed doen. Wij maken pakketten op maat zodat jij wekelijks voorzien bent van een aantal verse posts. Gemak dient de mens.

Behind the scenes

Ben je iets groots aan het voorbereiden en wil je dit proces op een toffe manier gedocumenteerd hebben? Dat kan. We volgen je gewoon overal met een camera. Oké, behalve het toilet, vooruit.

Jij hebt vast nog een beter idee…

De nieuwe kerstfilm, het bedrijfsuitje, de opening van een nieuw gebouw, zolang jij het kunt verzinnen, kunnen wij het voor je maken. Van camera tot drone, van animatie tot voice-overs. Daag ons uit!

Neem contact op