Wij doen alles met een camera.

En meer.

We doen alles met een camera. En een microfoon. En nog wel wat meer. Maar wát er dan precies mogelijk is, moet nog maar blijken. Daarom hebben we het uitgesplitst voor je in een overzicht. Superhandig!

Het hart van ons bedrijf. Wij maken van jouw verhaal een goede video die de kijker meeneemt. Een bedrijfsvideo, interview, explainervideo, aftermovie van jouw evenement, toffe drone-beelden en nog veel meer.

Ons vaste team van fotografen zet jouw verhaal gewoon goed op de foto. Een bedrijfsreportage, evenement, profielfoto’s, productplaten, noem maar op. Onze fotografen hebben ieder hun specialisatie, dus er is altijd een geschikte match.

Webinars zijn inmiddels gemeengoed geworden. Er is niets zo handig als even een webinar kijken en je bent weer op de hoogte. Maar het moet niet saai worden. En juist daarom doen we dit graag, want een webinar interessant houden is niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig helpen we je daar uitstekend bij. Een minicursus presenteren voor een camera krijg je gratis 😉

En hier komt de microfoon om de hoek kijken. Wij produceren podcasts, helpen met de opstart, presentatie en techniek. Daarnaast zorgen we er ook voor dat jouw podcast op alle bekende platformen terecht komt. En als je wil, maken we hier ook video’s van. Alles-in-één dus!
Een mooie 2D-animatie, volledig in jouw huisstijl. Of live beeld met animatie gecombineerd in een explainervideo: alles kan. Onze Motion Graphic Designer (mooie titel toch?) laat de fantasie de vrije loop.

Heb jij zelf een goed idee? Neem contact met ons op!