Bart Lijdsman Studio Hertog
Videoproductie met een extraatje

Wij coachen jou

Een goed verhaal wordt pas echt goed als het goed verteld wordt. En dat kan iedereen. De meeste mensen vinden het spannend om voor een camera te praten, terwijl dit helemaal niet nodig is. Tijdens de opnames coachen wij jou of jouw collega’s voor de camera met handige tips en voorbeelden, zodat de video krachtiger wordt. Dat is wat ons uniek maakt.

Niks moet, alles mag.

Van drone tot cinema camera.

Alle werelddelen in een minuut gefilmd door een drone, een interview van 2 uur livestreamen via Zoom of een epische video vanaf een surfplank snijdend door de golven: als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Een goed verhaal met gewoon goede beelden.

Bart Lijdsman Bruiloft
Gewoon lekker simpel.

Alles geregeld, van idee tot oplevering.

Wij doen alles, van begin tot eind. Waar je normaal gesproken verschillende freelancers zelf aan elkaar moet knopen, nemen wij je zoveel mogelijk uit handen. We denken mee op creatief en technisch vlak, waar mogelijk inhoudelijk en altijd met de uitvoering. We werken samen met een vaste animator, grafisch vormgever, producer, geluidstechnicus en nog veel meer. Zo hoef je zelf niets meer te regelen. Wel zo lekker.